Κρατούμενος για την επίθεση στον 19χρονο: «Οι Αλβανοί θα τον τελειώσουν πολύ γρήγορα» (vid)

Gazzetta team
Κρατούμενος για την επίθεση στον 19χρονο: «Οι Αλβανοί θα τον τελειώσουν πολύ γρήγορα» (vid)
Νέες απειλές κατά του 19χρονου που κατηγορείται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη από κρατούμενο που συμμετείχε στην επίθεση της Δευτέρας.

Μπορεί ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδης να δήλωσε αντίθετος με τακτικές όπως αυτή της επίθεσης που δέχθηκε ο 19χρονος την Δευτέρα στις φυλακές στην Αυλώνα, όμως οι συγκρατούμενοί του έχουν διαφορετική άποψη.

Μιλώντας στο Open TV ένας άλλος τρόφιμος, συνέχισε να απειλεί τον κατηγορούμενο για την δολοφονία της φοιτήτριας, λέγοντας ό,τι όπου και αν πάει δεν πρόκειται να γλιτώσει.

«Και να μην επιστρέψει, σε οποιαδήποτε και να πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας...

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί να είναι έξω σε τέσσερα χρόνια αυτά τα κτήνη; Δεν μπορούσαν να την κουμαντάρουν δύο άντρες και προτίμησαν να την σκοτώσουν γιατί ήταν και δυο μέτρα κορίτσι και παρόλο που την χτυπήσανε την πέταξαν και σαν σκυλί από τα βράχια; Σε ζώο δεν το κάνεις αυτά τα πράγματα όσο άρρωστος κι αν είσαι. Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες στην φυλακή», τόνισε αρχικά.

Όσον αφορά το επίμαχο βίντεο της επίθεσης, τόνισε: «Δεν είναι τίποτα αυτό, δεν είναι τίποτα… Κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα δείξουμε ούτε στο διαδίκτυο. Και να μην επιστρέψει, σε οποιαδήποτε φυλακή και να πάει, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει, σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας. Καλώς ή κακώς ήρθε ο ένας σε εμάς. Είπαμε να τον αναλάβουμε εμείς οι Έλληνες, γιατί αν τον αναλάβουν οι Αλβανοί, οι πατριώτες του, θα τον τελειώσουν πολύ γρήγορα».

Τέλος αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η επίθεση, δήλωσε: «Μας ειδοποίησε (...) με ένα νεύμα ότι ο άνθρωπος είναι ένας από τους δύο. Δεν αντιδράσαμε κατευθείαν. Δεν ξέρω πώς κράτησα την ψυχραιμία μου, εγώ τουλάχιστον, αλλά ήθελα να δω τι θα μου πει ο ίδιος. Εμένα προσωπικά μου είπε ότι τον πιάσανε με 2-3 τσιγάρα χασίς και μόλις τέλειωσε τη φράση του, του έδωσα τρία δευτερόλεπτα να το σκεφτεί μήπως είναι ζαλισμένος από το ταξίδι...