Σε ξεχωριστές φυλακές μεταφέρονται οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας

Gazzetta team
Σε ξεχωριστές φυλακές μεταφέρονται οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας
Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας και υπό άκρα μυστικότητα οδηγούνται στις φυλακές, οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Ροδιακή, οι δύο κατηγορούμενοι που κρίθηκαν χθες προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, μεταφέρονται προσωρινά σε ξεχωριστά σωφρονιστικά ιδρύματα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος Αλβανός οδηγείται στις φυλακές της Αυλώνας, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στα Γρεβενά.

Η μεταγωγή τους πραγματοποιείται υπό άκρα μυστικότητα, καθώς ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει η οργή της τοπικής κοινωνίας για το στυγερό έγκλημα που φέρονται να έχουν διαπράξει και η οποία εκφράστηκε και χθες Παρασκευή έξω από τα δικαστήρια της Ρόδου.

Οι δύο κατηγορούμενοι έριχναν ο ένας στον άλλο τις ευθύνες κατά τη διάρκεια της κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος ανακάλεσε πλήρως την αρχική του κατάθεση ενώ και οι δυο τους δεν διαφοροποιήθηκαν από τα όσα υποστήριξαν ενώπιον της ανακρίτριας. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης δεν έλειψε η ένταση μεταξύ των κατηγορουμένων με τον ένα να αποκαλεί τον άλλο ψεύτη.

Παράλληλα οι δύο νεαροί υποστήριξαν στις καταθέσεις τους πως η 21χρονη τους ζητούσε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο και τους απείλησε ότι θα τους καταδώσει στην αστυνομία. Ο 19χρονος και ο 21χρονος κατέθεσαν πως φοβήθηκαν και αποφάσισαν να πετάξουν την φοιτήτρια στα βράχια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη τους ζήτησε να φύγει λέγοντάς τους ότι εάν το μάθει ο πατέρας της, θα ψάξει να τους βρει. «Θα σας βρει ο πατέρας μου αφήστε με να φύγω» ήταν τα λόγια της.