Έγκλημα στη Ρόδο: Η γιαγιά της φοιτήτριας ζητά την τιμωρία των υπευθύνων

Gazzetta team
Έγκλημα στη Ρόδο: Η γιαγιά της φοιτήτριας ζητά την τιμωρία των υπευθύνων
Την τιμωρία των υπευθύνων για τη δολοφονία της 21χρονης στη Ρόδο ζητά η γιαγιά της, Ελένη Τοπαλούδη.

«Ας τιμωρηθούν, να μην δουν άλλοι γονείς αυτό το κακό, να τους τιμωρήσουν με το ίδιο νόμισμα, να μην δουν άλλοι τέτοιο πράγμα», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η γιαγιά της 21χρονης είπε πως η νεαρή ήταν ένα καλό και ήσυχο κορίτσι που είχε μεγαλώσει σε μια πολύ καλή οικογένεια.

Παράλληλα η κ. Τοπαλούδη ευχαρίστησε όλους όσους κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και βοήθησαν την οικογένεια.

Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία

Για την υπόθεση έχουν προσαχθεί στο ανακριτικό γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, τρία άτομα, δύο Έλληνες και ένας υπήκοος Αλβανίας, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η 21χρονη βρέθηκε νεκρή στις 28 Νοεμβρίου πάνω σε βράχια στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν κι άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.

Η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από άντρες του Λιμενικού Σώματος γυμνή, έχοντας μονάχα το στηθόδεσμό της, γι’ αυτό και ερευνάται ακόμη και το ενδεχόμενο της απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης.

Η 21χρονη σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, στη Ρόδο, ενώ είχε άριστες σχέσεις με την οικογένειά της.

Ο πατέρας της είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος στο Διδυμότειχο, ενώ μόλις ενημερώθηκε για τη δολοφονία της κόρης του, έσπευσε στο νησί προκειμένου να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού του.

Το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο, χρώματος μαύρο και κόκκινο που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού η 21χρονη ήταν ένα από τα στοιχεία που επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της.

Πηγή: reader.gr