Μαφιόζικη απόπειρα δολοφονίας στην Ακτή Κονδύλη: Γάζωσαν με καλάσνικοφ γνωστό «νονό της νύχτας»

Gazzetta team
Μαφιόζικη απόπειρα δολοφονίας στην Ακτή Κονδύλη: Γάζωσαν με καλάσνικοφ γνωστό «νονό της νύχτας»
Τραυματισμένος, αλλά έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, νοσηλεύεται στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σε ενέδρα θανάτου που του είχαν στήσει άγνωστοι στον Πειραιά.

Ήταν λίγο μετά της 21:00 το βράδυ, όταν ένα λευκό βαν σταμάτησε δίπλα από το αυτοκίνητο του 37χρονου, ο οποίος θεωρείται ότι αποτελεί «βαρύ» όνομα της αθηναϊκής νύχτας. Από μέσα βγήκε ένας κουκουλοφόρος και πυροβόλησε εναντίον του -πιθανότατα με πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov-, καθώς τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται τελικά να χρησιμοποιήθηκε άλλο όπλο. Το περιστατικό συνέβη στην Ακτή Κονδύλη 4 στον Πειραία και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές.

Ο 37χρονος βαρύτατα τραυματισμένος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τις σφαίρες που δέχτηκε από το Kalashnikov των δραστών. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι έχει δεχτεί τρεις σφαίρες: στη μηριαία αρτηρία, στο στομάχι και στο χέρι.

Το θύμα φέρεται να έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη τις αρχές για «υποθέσεις εκβιασμών», ενώ το όνομα του εμπλέκεται στο μεγάλο ξεκαθάρισμα των «νονών» της αθηναϊκής νύχτας, που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι. Επίσης, το όνομα του είχε εμπλακεί και σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου με «εντολέα» άλλο μεγάλο όνομα της νύχτας -έγκλειστο στις φυλακές. Συμβόλαιο, το οποίο δεν εκτελέσθηκε, καθώς τον Νοέμβριο του 2012 το θύμα συνελήφθη για συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών που δρούσε σε Χαϊδάρι, Κορυδαλλό κ.ά.

Λίγη ώρα αργότερα, σε κοντινό σημείο, αστυνομικοί εντόπισαν ένα λευκό βαν, το οποίο στο εσωτερικό του ήταν καμένο. Μέσα σε αυτό υπήρχε, επίσης καμένο, ένα πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov. Εκτιμάται πως είναι το όχημα και το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Πηγή: reader.gr