Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία 24 κλοπές σε σπίτια του δήμου Ηρακλείου

Gazzetta team
Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία 24 κλοπές σε σπίτια του δήμου Ηρακλείου
Εικοσιτέσσερις περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν σε οικίες στο Δήμο Ηρακλείου, εξιχνιάστηκαν ενώ συνελήφθησαν, δύο άτομα κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι δύο άνδρες, ένας 41χρονος Έλληνας και ένας 39χρονος αλλοδαπός σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσαν, χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα των οποίων η αξία ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ. Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε παράλληλα και δικογραφία για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα. Από το χρονικό διάστημα 23.05.2018 έως και την 02.09.2018, οι συλληφθέντες, είχαν διαπράξει συνολικά εικοσιτέσσερις κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, κυρίως νυχτερινές ώρες οπότε και παραβίαζαν τις οικίες εισέρχονταν στους χώρους και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε ο 41χρονος, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν φυσίγγια, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα των οποίων η προέλευση διερευνάται. Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες ως μέσα διευκόλυνσης τέλεσης κλοπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.