Τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία για τη μαφιόζικη εκτέλεση στην Κηφισιά

Gazzetta team
Τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία για τη μαφιόζικη εκτέλεση στην Κηφισιά
Ως ένα ακόμη θύμα του πολέμου, που έχει ξεσπάσει από τον Μάιο του 2017 με το «συμβόλαιο θανάτου» του Βασίλη Γρίβα. μεταξύ των κυκλωμάτων της αθηναϊκής νύχτας αντιμετωπίζει η Ασφάλεια Αττικής την εκτέλεση της 33χρονης Κ.Α. στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της, επί της οδού Στρατηγού Δαγκλή στην Κηφισιά.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν επιφορτιστεί με τη διερεύνηση της υπόθεσης, είναι η δολοφονία της να έρχεται ως «απάντηση» για την εκτέλεση ενός από τα πιο «βαριά» ονόματα της νύχτα πριν από λίγους μήνες. Ο λόγος για τον «καράφλα» ή «νταίζη» ή «σαμπρέλα», ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες αγνώστων εκτελεστών έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Αυτό, καθώς η Κ.Α. φέρεται να είχε διατηρούσε σχέση με άλλο «νονό» της αθηναϊκής νύχτας, που ανεβαίνει συνεχώς στην ιεραρχία.

Το δεύτερο σενάριο είναι να της είχαν «χρεώσει» συμμετοχή σε κάποια από τις δολοφονίες μελών της επονομαζόμενης Greek Mafia και να το πλήρωσε με τη ζωή της! Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά ασυνήθιστο, ακόμη και για τον κόσμο των μπράβων, να εκτελείται «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος γυναίκα.

Τέλος, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών ρώτησαν τόσο τους ενοίκους της πολυκατοικίας, όσοι και τους γείτονες εάν άκουσαν θόρυβο από όπλο ή εάν είδαν ύποπτες κινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μόνη απάντηση που πήραν είναι ότι άκουσαν κάτι σαν πυροτεχνήματα αλλά δεν έδωσαν περισσότερη σημασία.

Πηγή: reader.gr