Μέλος του Ρουβίκωνα στην Παπακώστα: Ξεφύγαμε σε 13 λεπτά

Gazzetta team
Μέλος του Ρουβίκωνα στην Παπακώστα: Ξεφύγαμε σε 13 λεπτά
Φερόμενο ως μέλος του Ρουβίκωνα απάντησε μέσω Social Media στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία δήλωσε ότι σκέφτεται να στείλει στην οργάνωση το λογαριασμό για τις υλικές ζημιές.

«Πρέπει να δούμε το πλαίσιο φύλαξης στόχων, με ποιους όρους, με ποιες προϋποθέσεις, πρέπει να προσφέρουμε ασφάλεια στα στελέχη μας. Εμένα η εικόνα δεν με ικανοποιεί, γιατί βλέπω βανδαλισμούς περιουσίας και πολύ μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας», είχε πει μιλώντας στο ΣΚΑΙ η κυρία Παπακώστα

«Δεν ξέρω αν τους έστελναν σπίτι με ταξί, εγώ σκέφτομαι να τους στείλω το λογαριασμό», σχολίασε για το Ρουβίκωνα και είπε πως είναι γνωστά ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, καθώς γράφουν στα social media.

«Είμαι προφανώς μεταξύ αυτών που φωτογράφισε η κυρία υπουργός, αφού γράφω αρκετά συχνά στο facebook. Από σήμερα όντως ο λογαριασμός ήρθε.Το δόγμα της παρακολούθησης μου από την ασφάλεια άλλαξε. Πλέον δεν με ακολουθούν από απόσταση προσπαθώντας να δουν που πάω αλλά με πηγαίνουν... συνοδεία περικυκλώνοντας την αφεντιά μου με τις μηχανές. Μέχρι εδώ όλα καλά το περίμενα ξέρω πως πάει "το παιχνίδι".

Σε 13' λεπτά τους έφυγα. Και παραθέτω στην επόμενη μου ανάρτηση τρεις φωτό που έβγαλα σήμερα παρακολουθώντας την βρετανική πρεσβεία σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε.Για την γνησιότητα της μέρας (ότι είναι σημερινές) μπορούν να δουν από τις κάμερες τα δυο άτομα που φαίνονται στην μια φωτό και κάθονταν για ώρα μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας» έγραψε ο Γ.Κ, φερόμενος ως στέλεχος του Ρουβίκωνα, στο προφίλ του στο facebook και μάλιστα πόσταρε και τρεις φωτογραφίες.

Πηγή: reader.gr