Νέο ταξίδι με ιερό σκοπό για τον μικρό Ραφαήλ

Νέο ταξίδι με ιερό σκοπό για τον μικρό Ραφαήλ
Ο νέος αγώνας και το ταξίδι του Βαγγέλη Βασιλειάδη στη Σουηδία, με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για τον μικρό Ραφαήλ από την Κρήτη και την αγορά ενός αναπηρικού καροτσιού.

O Βαγγέλης Βασιλειάδης, γνωστός από το ταξίδι του στον Αρκτικό Κύκλο και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, προχωράει σε ακόμη μια σπουδαία κίνηση για ένα παιδί, που έχει ανάγκη να αγοράσει αναπηρικό καροτσάκι.

Ο μικρός Ραφαήλ από την Κρήτη έχει πρόβλημα αναπηρίας και χρειάζεται καινούριο αναπηρικό καροτσάκι χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας και γι’ αυτό το λόγο αυτό η νέα αποστολή του Βαγγέλη είναι αφιερωμένη σ’ αυτόν τον ιερό σκοπό.

Εκπροσωπώντας την Ελλάδα ο Βαγγέλης Βασιλειάδης φεύγει για την Σουηδία, όπου θα περπατήσει 110 χλμ. σε ένα παγκόσμιο trekking. Μάλιστα θα κάνει το ταξίδι φορώντας τη φανέλα του Δημήτρη Λημνιού, από το πρόσφατο ματς ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία θα βγει σε δημοπρασία, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο μικρό Ραφαήλ.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια μπορούν να το κάνουν ακόμη και με τη δωρεά 1 ευρώ, μέσω της πλατφόρμας Umbali.org ή στο παρακάτω link:
https://umbali.org/…/hXrksHjkzJEKs…/boh8ame-ton-mikro-rafahl