Ο δακτύλιος θα ισχύει έως τις 20 Ιουλίου στο κέντρο της Αθήνας

Gazzetta team
Ο δακτύλιος θα ισχύει έως τις 20 Ιουλίου στο κέντρο της Αθήνας
Έως τις 20 Ιουλίου θα ισχύει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας...

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα ισχύσει, σύμφωνα με την αστυνομία, για τελευταία ημέρα το μέτρο της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά-ζυγά) για την περίοδο 2017-2018, στην περιοχή του μικρού δακτυλίου [Λ. Αλεξάνδρας-Ζαχάρωφ-Μεσογείων-Φειδιππίδου-Μιχαλακοπούλου-Σπ. Μερκούρη-Βρυάξιδος-Υμηττού-Ηλ. Ηλιού-Αμβρ. Φραντζή-Λ. Συγγρού-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Ιερά Οδός-Κωνσταντινουπόλεως-Αχιλλέως-Πλ. Καραϊσκάκη-Καρόλου-Μάρνη-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων)- Αλεξάνδρας].

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Διευκρινίζεται, όμως, ότι τα περιοριστικά μέτρα που καθιερώθηκαν για τον πράσινο δακτύλιο και αφορούν φορτηγά με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 2,2 τόνων και λεωφορεία, πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα πριν από την 1-1-1995, τα οποία κυκλοφορούν στη ζώνη του μεγάλου δακτυλίου, εξακολουθούν να ισχύουν [παραλιακή λεωφόρος-Αλίμου-Βουλιαγμένης-Ελ. Βενιζέλου-περιμετρική Υμηττού-Κατεχάκη-Μεσογείων-Αγ. Παρασκευής-Χαλανδρίου-Παπανικολή (Κ. Παλαιολόγου)-Καποδιστρίου-Κύμης-Κασταμονής-Χαλανδρίου-Αναγεννήσεως-Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας-Αθηνών-Θηβών-Γρ. Λαμπράκη έως Κερατσίνι].

Όλα τα επιβατηγά αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης και τα φορτηγά αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους, μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι την έκδοση σχετικής υπουργικής απόφασης, που θα ρυθμίζει τα περιοριστικά μέτρα για την περίοδο 2018-2019.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ