Σε αστυνομικό κλοιό το Αμάρι Ρεθύμνου υπό το φόβο βεντέτας (vid)

Gazzetta team
Σε αστυνομικό κλοιό το Αμάρι Ρεθύμνου υπό το φόβο βεντέτας (vid)
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 63χρονου κτηνοτρόφου στο Άνω Μέρος Αμαρίου Κρήτης έρχονται στο φως της δημοσιότητας ενώ εκφράζονται φόβοι για βεντέτα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η αστυνομία προσήγαγε έναν 24χρονο ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τον κτηνοτρόφο την Κυριακή. Ο νεαρός αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα. Ταυτόχρονα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται και αναζητείται ένας άνθρωπος που έχει συγγενική σχέση με τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του 24χρονου μετά από την κατάθεση που έδωσε 23χρονος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης στον κτηνοτρόφο.

Ενέδρα στον κτηνοτρόφο

Ο 23χρονος συνοδηγός του κτηνοτρόφου κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. πως την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητο, έκλεισαν τον δρόμο δύο αυτοκίνητα, ένα από μπροστά και ένα από πίσω. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας νεαρός βγήκε από το όχημα, έσπασε με μαγκούρα το τζάμι του αυτοκινήτου και στη συνέχεια πυροβόλησε και σκότωσε τον κτηνοτρόφο. Στη συνέχεια όλοι οι εμπλεκόμενοι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η βεντέτα

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το κίνητρο της δολοφονίας ωστόσο το δημοσίευμα αναφέρει πως ο κτηνοτρόφος γνώριζε τον 24χρονο.

Συγκεκριμένα, πριν εννέα χρόνια ο κτηνοτρόφος είχε σκοτώσει τον παππού του δράστη σε ένα επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 24χρονος να σκότωσε τον κτηνοτρόφο εξαιτίας της δολοφονίας του παππού του.

«Αστακός» το Αμάρι

Στο Αμάρι της Κρήτης βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι τεταμένες και εκφράζονται φόβοι για επεισόδια.

Πηγή: reader.gr