O πατροκτόνος της Ζακύνθου ομολογεί: «Αποφάσισα να τον σκοτώσω όταν κατάλαβα ότι κακοποιούσε την αδελφή μου»

Gazzetta team
O πατροκτόνος της Ζακύνθου ομολογεί: «Αποφάσισα να τον σκοτώσω όταν κατάλαβα ότι κακοποιούσε την αδελφή μου»
Ο 26χρονος δεν κρύφτηκε και παραδέχτηκε πως αποφάσισε να σκοτώσει τον πατέρα του όταν κατάλαβε πως κακοποιεί σεξουαλικά την αδελφή του.


Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας.

Η συχνή κακοποίηση που δεχόταν ο ίδιος, αλλά και τα νεαρότερα αδέρφια του (7 και 8 ετών), από τον ηλικιωμένο πατέρα τους, ήταν τα αίτια που όπλισαν το χέρι του νεαρού σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο ίδιος σύμφωνα με το κανάλι «Ε» και την εκπομπή LiveNews ανέφερε ότι ο 70χρονος πατέρας του τον κακοποιούσε όταν ήταν μικρός και πως είχε υποψίες, ότι τώρα έκανε τα ίδια στα μικρότερα αδέλφια του.

«Ο πατέρας μου ήταν κέρβερος, με έδερνε συνέχεια όταν ήμουν μικρός, έδερνε συχνά και την μάνα μου γι’ αυτό και εκείνη τον χώρισε πριν από 16 χρόνια, όταν ήμουν 10 ετών. Όταν ήμουν... ήρθε στο δωμάτιό μου που κοιμόμουν μόνος μου αλλά δεν θυμάμαι παραπάνω και μη με ρωτάτε άλλο για αυτό το θέμα. Απ’ όταν πέθανε – τον Οκτώβριο του 2010, από ανίατη ασθένεια – η τρίτη και τελευταία σύζυγός του που ήταν Ρουμάνα, πήγαινα συχνά και έβλεπα τα δύο αδελφάκια μου, που ζούσαν μαζί του. Το ένα μάλιστα είναι αγοράκι 10 ετών. Κλονίστηκα μια μέρα που η εννιάχρονη αδερφή μου μου παραπονέθηκε πως πονάει στα γενετικά της όργανα. Και τότε αμέσως σκέφτηκα: Χριστέ μου, θα κάνει τα ίδια και σε εκείνη. Από τότε αποφάσισα πως αυτό το τέρας δε θα πρέπει να συνεχίσει να ζει και να κάνει τα αδερφάκια μου να υποφέρουν φρικτά. Ήταν πλέον θέμα χρόνου να τον σκοτώσω…».