H στιγμή που η νταλίκα πέφτει πάνω στα ΙΧ (vid)

Gazzetta team
H στιγμή που η νταλίκα πέφτει πάνω στα ΙΧ (vid)
O Αlpha παρουσιάσει ένα video στο οποίο φαίνεται η τρελή πορεία της νταλίκας την ώρα που περνάει στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού.

Βίντεο ντοκουμέντο από την φονική πορεία της νταλίκας στον Κηφισό που έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ και σκότωσε τους οδηγούς τους, παρουσίασε ο Alpha.

Οπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, η νταλίκα είναι εντελώς εκτός ελέγχου και από τύχη δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα, καθώς δύο τουλάχιστον αυτοκίνητα γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από την σύγκρουση.

Το τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά, όταν ο οδηγός βγήκε εκτός πορείας, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους και ένας να δίνει μάχη αυτή τη στιγμή.

Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός της νταλίκας

Στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, κρατείται ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας που τα ξημερώματα της Τετάρτης σκόρπισε τον θάνατο στη λεωφόρο Κηφισού.

Τόσο από το αλκοτέστ που υποβλήθηκε επί τόπου, όσο και από τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων -όπως συμβαίνει σε κάθε τροχαίο δυστύχημα-, προέκυψε ότι ο 64χρονος οδηγούσε μεθυσμένος.

Μάλιστα, η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του ήταν τουλάχιστον τριπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο του 0,1 χιλιοστόγραμμο ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα, που ισχύει για οδηγούς βαρέων οχημάτων.