Αντιδράσεις για την αποβολή της Ελλάδας από την Unicef

Gazzetta team
Αντιδράσεις για την αποβολή της Ελλάδας από την Unicef
«Δεν το δεχόμαστε αυτό για τη χώρα μας. Δεν αντιπροσωπεύει αυτό τους Έλληνες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Ευθύνη, σχολιάζοντας την αποβολή της Ελλάδας από τη UNICEF.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση «Όταν επιμένουμε ότι δεν είμαστε μια χώρα σε κρίση αλλά σε βαθιά παρακμή, κάποιοι παραξενεύονται και κάποιοι θεωρούν ότι υπερβάλλουμε. Μετά από 70 έτη παρουσίας στην Ελλάδα του Παγκόσμιου Ταμείου για τα Παιδιά, της γνωστής μας UNICEF, η οργάνωση ανακοίνωσε ότι αποβάλλει την Ελληνική Επιτροπή από τους κόλπους της γιατί σε ελέγχους που διενεργήθηκαν από ανεξάρτητους φορείς διαπιστώθηκε κακοδιαχείριση και ατασθαλίες. Εμείς ξέρουμε, και η UNICEFρητά αναγνωρίζει στη σχετική της ανακοίνωση, ότι οι Έλληνες είναι «ένθερμοι και γενναιόδωροι υποστηρικτές» που νοιάζονται και βοηθούν από το υστέρημά τους.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η κοινωνία νοιάζεται, αλλά οι θεσμοί έχουν ξεχαρβαλωθεί σε όλα τα επίπεδα. Αιδώς επιτέλους!

Η χώρα χρειάζεται πλήρη αναθέσμιση. Και αυτή μπορεί να γίνει μόνο από την κοινωνία που νοιάζεται. Όχι από εκείνους που ευνοούνται από την ανομία και το ξεχαρβάλωμα θεσμών και ελεγκτικών μηχανισμών».

Πηγή: reader.gr