Slogun:Ο Γιακουμάκης συνεχίζει να φορτώνει με γκολ το MLS αλλά δεν μας έκανε στην Ελλάδα, είχαμε καλύτερο εμείς.

FOLLOW US

Slogun:Ο Γιακουμάκης συνεχίζει να φορτώνει με γκολ το MLS αλλά δεν μας έκανε στην Ελλάδα, είχαμε καλύτερο εμείς.
BWIN stripe gif

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη 18χρονου και ανηλίκου με... ταλέντο στις κλοπές

Gazzetta team
Επ’ αυτοφώρω σύλληψη 18χρονου και ανηλίκου με... ταλέντο στις κλοπές
Από μικροί στα... βάσανα -στις κλοπές για την ακρίβεια- είχαν ριχτεί ένας ανήλικος κι ένας 18χρονος Ρομά που συνελήφθησαν στα Μέγαρα και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συστηματικές κλοπές από οικίες, αποθήκες και αυτοκίνητα στην περιοχή των Μεγάρων και της Νέα Περάμου.
Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 13 Απριλίου, στη θέση Βλυχός Μεγάρων, εντοπίστηκαν ο 18χρονος και ο ανήλικος, έχοντας μόλις διαρρήξει σταθμευμένο όχημα στην περιοχή. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων (σ.σ. είχε συσταθεί ειδική ομάδα για τον εντοπισμό τους) με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες στα δύο αγόρια, ενώ συνελήφθη και μία 41χρονη Ρομά, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η σπείρα δρούσε τουλάχιστον από τον περασμένο Ιανουάριου, όταν στις περιοχές των Μεγάρων και της Νέας Περάμου διαπιστώθηκαν κρούσματα κλοπών, οι οποίες μεταξύ τους εμφάνιζαν ομοιότητες αναφορικά με τους δράστες και τον τρόπο τέλεσης. Οι συλληφθέντες κινούνταν πεζοί με σκοπό να εντοπίσουν οικίες, καταστήματα, αποθήκες και σταθμευμένα οχήματα. Στη συνέχεια, και όταν οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές, προέβαιναν σε διαρρήξεις αφαιρώντας χρήματα, κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες, ποδήλατα, γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία. Από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποτελούσε προϊόν κλοπής.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 19 περιπτώσεις κλοπών στα Μέγαρα και στην Νέα Πέραμο, εκ των οποίων 10 από οχήματα, 8 από οικίες και 1 από αποθήκη. Να σημειώσουμε ότι σε βάρος του 18χρονου εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής, για διάπραξη όμοιων αδικημάτων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.


Πηγή: reader.gr