Πρόστιμο μαμούθ σε beach bar στη Μύκονο

Gazzetta team
Πρόστιμο μαμούθ σε beach bar στη Μύκονο
Μεγάλο πρόστιμο, ύψους 380.000 ευρώ επέβαλλε η Πολεοδομία Σύρου σε γνωστό μπιτς μπαρ της Μυκόνου για πολεοδομικές παραβάσεις.

Είναι άξιο να σημειωθεί, πως επειδή διαφαινόταν η κατάσταση, οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατέβαλαν προσπάθειες και γκρέμιζαν για μέρες προκειμένου να προλάβουν τα πρόστιμα. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα πρέπει τώρα μέσα σε ένα μήνα να καταβάλουν το ποσό των 380 χιλιάδων για να μπορέσει το beach bar να ανοίξει.

Για το θέμα υπάρχει δικαστική διαμάχη μεταξύ των ιδιοκτητών και του δικηγόρου Στέλιου Γκαρίπη που ξεκίνησε το θέμα φτάνοντας στην πολεοδομία. Εχουν γίνει μηνύσεις, αιτήσεις αναστολής αδειών, καταγγελίες για “περίεργες επισκέψεις” και βρίσκονται τους τελευταίους μήνες σε εξέλιξη. Ο κύριος Γκαρίπης, προσέφυγε εναντίον του ιδιοκτήτη λέγοντας ότι έχει διαμορφώσει παραλία και έχει ανοικοδομήσει σε όλο το βράχο του κάβου σπιτάκια τα οποία εκμισθώνονται.

Το ακίνητο είναι σε μια από τις πιο βεβαρυμένες παραλίες της Μυκόνου σε κάβο φυσικού κάλλους στον οποίο πριν από 15 χρόνια δεν πήγαινε ούτε γαϊδουράκι, παρά μόνο ήταν πέρασμα για αγριοκάτσικα, επισήμανε ο κ. Γκαρίπης στη μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σύρου