Εισαγγελική έρευνα για τους πυροβολισμούς στο «Μακελειό»

Gazzetta team
Εισαγγελική έρευνα για τους πυροβολισμούς στο «Μακελειό»
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον δικαστικού επιμελητή στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» το απόγευμα της Τετάρτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δικαστικός επιμελητής μετέβη στα γραφεία της εφημερίδας - ιστοσελίδας «Μακελειό», στην οδό Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα χθες το απόγευμα, προκειμένου να επιδώσει εξώδικο στον Στέφανο Χίο. Ωστόσο, αυτός όχι μόνο δεν δέχτηκε να το παραλάβει, αλλά -όπως κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ο δικαστικός επιμελητής- έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Ο ίδιος, έντρομος έφυγε από τα γραφεία της εφημερίδας και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Σε λίγα λεπτά έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, όπου βρέθηκε ένας κάλυκας από πιστόλι και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβόλησε.

Η εντολή του κ. Ζαγοραίου είναι να συλλεχθούν όλα τα στοιχεία για το περιστατικό, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και να εντοπιστεί ο δράστης.

Για το θέμα υπέβαλε αναφορά στην εισαγγελία ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος φέρεται να ισχυρίζεται ότι δράστης των πυροβολισμών ήταν ο εκδότης της εφημερίδας Στέφανος Χίος, στον οποίο είχε πάει για να παραδώσει δικαστικό έγγραφο.

Πηγή: reader.gr