Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Gazzetta team
Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο έγιναν συλλήψεις για ναρκωτικά και οι αρχές προχώρησαν σε εξιχνίαση ενόχων για καλλιέργεια φυτειών κάνναβης στο Ρέθυμνο.

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις εντοπισμού φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης στο Ρέθυμνο, με τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος δύο Ελλήνων για τη συγκεκριμένη καλλιέργεια.

Οι φυτείες των δενδρυλλίων εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών υπηρεσιών Κρήτης, σε αγροτική περιοχή του δήμου Μυλοποτάμου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με συνολικά εβδομήντα εννέα δενδρύλλια κάνναβης την Τετάρτη 21.08.2017 και μετά από έρευνα προέκυψε ότι δράστες είναι δύο άνδρες ηλικίας 40 και 53 ετών.

Στο μεταξύ στο Ηράκλειο σε περιοχή του δήμου Φαιστού συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για ναρκωτικά. Πρόκειται για έναν άνδρα 66 ετών, υπήκοο Ολλανδίας και μία γυναίκα 60 ετών, υπήκοο Ελβετίας. Σε έλεγχο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερα από 86 γραμμάρια ελαίου κάνναβης και ποσότητα κάνναβης.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί, το πρωί της Παρασκευής, πραγματοποίησαν έρευνα και στο σπίτι οικία του 66χρονου σε περιοχή του δήμου Φαιστού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 44,39 γραμμάρια έλαιο κάνναβης, 30,31 γραμμάρια κάνναβης, πάστα προερχόμενη από κάνναβη και σπόροι κάνναβης.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ