H «Κερkidα ΟΠΑΠ» θα ντυθεί στα γαλανόλευκα!

Gazzetta team
H «Κερkidα ΟΠΑΠ» θα ντυθεί στα γαλανόλευκα!
Στα γαλανόλευκα θα ντυθεί για ακόμη μια φορά η «Κερkidα ΟΠΑΠ», την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, για να υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τους μικρούς φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν από κοντά το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Ελβετία.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 και η «Κερkidα ΟΠΑΠ» προσφέρει ρεκόρ εισιτηρίων. Για πρώτη φορά, θα δοθούν 500 δωρεάν εισιτήρια σε παιδιά έως 12 ετών και τους γονείς/συνοδούς τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του www.kerkidaopap.gr

H γαλανόλευκη «Κερkidα ΟΠΑΠ» θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά τον «12ο παίκτη» της Εθνικής Ομάδας στην προετοιμασία της για την νεοσύστατη διοργάνωση Nations League, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» συνεχίζει να είναι σε όλους τους σημαντικούς αγώνες.

Μικροί και μεγάλοι έχουν αγκαλιάσει την «Κερkidα ΟΠΑΠ» που, εκτός από πλούσια αγωνιστική δράση, δίνει σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν εκπλήξεις και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από τον ΟΠΑΠ. Τα παιδιά κάνουν face painting, κερδίζουν αναμνηστικά δώρα, φωτογραφίζονται με τον «ΚερKidα», τη μασκότ του προγράμματος, και σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και άλλες νέες ξεχωριστές εμπειρίες!

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της «Κερkidα ΟΠΑΠ» σε όλη την Ελλάδα, έχουν φιλοξενηθεί ήδη περισσότεροι από 9.150 μικροί φίλαθλοι, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 20.600.

Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» συνεχίζει και θα είναι δίπλα στους μικρούς και μεγάλους φιλάθλους σε όλους του σημαντικούς αγώνες!

Πηγή: insider.gr