Καταγγελία δημοσιογράφου για εκφοβισμό από «συνοδούς» του Μιχαλολιάκου (pic & vid)

Gazzetta team
Καταγγελία δημοσιογράφου για εκφοβισμό από «συνοδούς» του Μιχαλολιάκου (pic & vid)
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, μέλη της Χρυσής Αυγής μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχε τραβήξει βίντεο από εκδήλωση στην Χαλκίδα δεν τον άφηναν να φύγει απ' το σημείο.

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία δημοσιογράφου του eviazoom.gr, ο οποίος παρεβρέθει στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Χαλκίδας.

Όπως κατήγγειλλε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, την ώρα που πήγε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, έχοντας μόλις τραβήξει εξ αποστάσεως βίντεο από την εκδήλωση, στην οποία ομιλητής ήταν κι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, δύο άντρες με ξυρισμένα κεφάλια τον πλησίασαν και προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να φύγει.

Όπως μάλιστα αναφέρει του είπαν ότι: «Εμείς είμαστε άλλοι αστυνομικοί», ενώ τραβούσαν φωτογραφίες το αυτοκίνητο και τις πινακίδες του.

Κι όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, μπροστά στα μάτια πραγματικών αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο δημοσιογράφος κατέγραψε την συνομιλία του με τους δύο άντρες, ενώ στο σημείο κατέφθασε κι ο διοικητής Ασφαλείας Χαλκίδας, δίνοντας τέλος στο συμβάν.

Ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα από τους διαλόγους του δημοσιογράφου με τους δύο «φουσκωτούς»:

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως βασικό στέλεχος της οργάνωσης στην Χαλκίδα, είναι ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας, Λάμπρος Χουλιαράς.