Στην Κατερίνα Γοργογιάννη ανήκει η σορός που βρέθηκε σε πάρκο του Ηρακλείου

Gazzetta team
Στην Κατερίνα Γοργογιάννη ανήκει η σορός που βρέθηκε σε πάρκο του Ηρακλείου
Στην 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη που είχε εξαφανιστεί την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο Κρήτης ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας.

Το άψυχο σώμα της 37χρονης εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη που περνούσε από το πάρκο και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές. Στο σημείο έφθασε επιτόπου η ΕΛ.ΑΣ. και ο ιατροδικαστής

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα η αυτοκτονία. Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο θάνατός της οφείλεται σε πτώση και πριν από αρκετές μέρες.

Την αναγνώριση της Κατερίνας Γοργογιάννη έκανε ο μικρός της αδερφός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο ΠΑΓΝΗ όπου και μεταφέρθηκε η σορός.

Η Κατερίνα Γοργογιάννη είχε φύγει από το σπίτι της στις 5 Μαρτίου, χωρίς να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα. Όταν καθυστερούσε να επιστρέψει το βράδυ της ίδιας ημέρας, η μητέρα της και ο αδερφός της ανησύχησαν και κατήγγειλαν την εξαφάνιση της στην αστυνομία. Λίγες ημέρες αργότερα εκδόθηκε Silver Alert.

Πηγή: reader.gr