Συνελήφθη 30χρονος παιδόφιλος στο Αγρίνιο που παρενοχλούσε ανήλικα αγόρια (pics)

Gazzetta team
Συνελήφθη 30χρονος παιδόφιλος στο Αγρίνιο που παρενοχλούσε ανήλικα αγόρια (pics)
Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην περιοχή του Αγρινίου, ένας 30χρονος Έλληνας που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων, ενώ οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές.

Ενας 30χρονος συνελήφθη στο Αγρίνιο για αποπλάνηση ανήλικων αγοριών, καθώς ο Εισαγγελέας είχε ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος. Σε βάρος του υπήρξαν πολλές καταγγελίες από γονείς που πληροφορήθηκαν από τα παιδιά τους τα συμβάντα.

Μετά από εισαγγελική παραγγελία δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας, όπως και φωτογραφίες του κατηγορούμενου.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟ Δημήτριο του Παντελή και της Ελένης, γεννηθέντα στις 07/09/1988 στo Αγρίνιο, κάτοικος Αγρινίου

2

Η ελληνική αστυνομία από την πλευρά της για το θέμα έβγαλε ανακοίνωση στην οποία τονίζει:

«Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Αγρίνιο, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, τα οποία τέλεσε στο Αγρίνιο».

Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις:

α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και

β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από σήμερα 6-3-2018 μέχρι και 5-9-2018, και ώρα 21.00 σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26410 – 22520 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.