Ασυνόδευτος σάκος με ναρκωτικά βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη

Gazzetta team
Ασυνόδευτος σάκος με ναρκωτικά βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη
Ένας... εγκαταλελειμμένος σάκος ταξιδιού γεμάτος ναρκωτικά, που βρέθηκε έξω από ταξιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη, έχει μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ταξιδιωτικός σάκος εντοπίστηκε στις 12.30 μεσημέρι Τρίτης, ακριβώς έξω από το γραφείο στην οδό Αρτάκης 5, με τον υπάλληλο του γραφείο να τον βλέπει και να καλεί την Άμεση Δράση.

Όπως διαπιστώθηκε, περιείχε 3,6 κιλά κοκαΐνης, τρία κιλά ακατέργαστης και 15,5 κιλά κατεργασμένης κάνναβης (υψηλής ποιότητας και τιμής «σοκολάτα»). Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και της μαρτυρίες που συλλέχθηκαν προέκυψε ότι λίγη ώρα νωρίτερα, άγνωστος είχε φτάσει στο σημείο με ταξί, αποβιβάστηκε, άφησε την τσάντα έξω από το κατάστημα, επιβιβάστηκε ξανά στο ταξί και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ενδεχομένως ο άγνωστος να είχε προγραμματίσει κάποιο ραντεβού στο σημείο με άτομο που θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά.

Η ποσότητα κατασχέθηκε, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών αναζητά το μυστηριώδη άνδρα που εγκατέλειψε το παράνομο φορτίο. Η αξία των ναρκωτικών ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: reader.gr