Συνελήφθη 34χρονος με 46 κιλά ινδικής κάνναβης

Gazzetta team
Συνελήφθη 34χρονος με 46 κιλά ινδικής κάνναβης
O 34χρονος υπήκοος Αλβανίας προσπάθησε να εισάγει στη χώρα 46 κιλά ινδικής κάνναβης, όμως έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και συνελήφθη στην περιοχή των Ιωαννίνων

Χειροπέδες σε έναν 34χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα, πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη καθώς προέκυψε ότι επιτηρούσε σε δύσβατη περιοχή στην Κάτω Λάβδανη Ιωαννίνων, σημείο με κρυμμένη ποσότητα κάνναβης («καβάτζα»), την οποία είχε προηγουμένως εισαγάγει στη χώρα, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, με σκοπό να την προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας.

Σε έρευνα που έγινε στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις σάκοι, που περιείχαν δέκα έξι δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 46 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πηγή: reader.gr