Παρέμβαση εισαγγελέα για το post μέλους του «Ρουβίκωνα»

Gazzetta team
Παρέμβαση εισαγγελέα για το post μέλους του «Ρουβίκωνα»
Το post μέλους του Ρουβίκωνα που κυκλοφόρησε στα Μέσα κι ανέφερε πως «θα χυθεί αίμα» κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Κυριακής, προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση.

Η δήλωση μέλους του Ρουβίκωνα, ότι «θα χυθεί αίμα» κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Κυριακής, προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση. Η παρέμβαση προέρχεται από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, η οποία και ζήτησε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής».

Η σχετική παραγγελία απευθύνθηκε προς στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο, ο οποίος, ήδη ερευνά την υπόθεση. Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook το στέλεχος του Ρουβίκωνα έκανε λόγο για εκμετάλλευση της συγκυρίας από ομάδες που πιθανόν θα χρησιμοποιήσουν αυτή την αφορμή για να «κρατήσουν μαχαίρια», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι " θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει... Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους», γράφει στη σελίδα του στο Facebook.

Πηγή: reader.gr