«Καρέ καρέ» η εισβολή Ρουβίκωνα στο υπουργείο Οικονομικών (vid)

Gazzetta team
«Καρέ καρέ» η εισβολή Ρουβίκωνα στο υπουργείο Οικονομικών (vid)
Τα μέλη του «Ρουβίκωνα μπήκαν στο κτήριο της οδού Νίκης ανά ομάδες 2-4 ατόμων, ανέβηκαν από τις σκάλες και έφτασαν έξω από το γραφείο του υπουργού, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Μέχρι το γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου έφτασαν 30 μέλη του Ρουβίκωνα το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασαν στο κανάλι τους στο YouTube, τα μέλη της οργάνωσης ανέβηκαν στους ορόφους του υπουργείου και πέταξαν τρικάκια που έγραφαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών και της φορολογίας

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα μπήκαν στο κτήριο της οδού Νίκης ανά ομάδες 2-4 ατόμων, ανέβηκαν από τις σκάλες και έφτασαν έξω από το γραφείο του υπουργού, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γραφείο του αλλά τα μέλη του Ρουβίκωνα δεν «συναντήθηκαν» μαζί του.

Tο περιστατικό συνέβη περί τις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης και οι αστυνομικοί φέρεται να μην έχουν προχωρήσει σε κάποια προσαγωγή μέχρι στιγμής.

Σε ανακοίνωση που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται: «Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας και η αναρχική συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποίησαν εισβολή στο Υπουργείο Οικονομικών ενάντια στο πολυνομοσχέδιο και στα δυσβάσταχτα μέτρα εναντίον των κατώτερων στρωμάτων».

Πηγή: reader.gr