Αγρίνιο: «Ο θάνατος της 44χρονης πρόκειται για έγκλημα πάνω σε πανικό»

Gazzetta team
Αγρίνιο: «Ο θάνατος της 44χρονης πρόκειται για έγκλημα πάνω σε πανικό»
Ιδιωτικός ερευνητής τονίζει με σιγουριά πως πρόκειται για δολοφονία ο θάνατος της 44χρονης.

«Μιλάμε για δολοφονία. Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα πάνω σε πανικό και μάλιστα από ένα άτομο», δηλώνει στο Reader.gr ο ιδιωτικής ερευνητής, Κώστας Σπύρου, ο οποίος προσελήφθη από την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, προκειμένου να συνδράμει τις έρευνες για τα αίτια θανάτου της 44χρονης γυναίκας.

«Μία μητέρα τριών παιδιών δεν φεύγει από το σπίτι της λέγοντας επιστρέφω σε λίγο και μετά αυτοκτονεί. Το κινητό της τηλέφωνο που είναι; Γιατί δεν βρέθηκε ακόμα; Είμαι πεπεισμένος ότι τη γυναίκα τη σκότωσαν, τη μετέφεραν νεκρή στο σημείο και βάζοντας φωτιά επιχείρησαν να καλύψουν τα ίχνη τους», προσθέτει ακόμα ο ιδιωτικός ερευνητής. Ο κ. Σπύρου αποκαλύπτει ακόμα στο Reader.gr ότι η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη προσέλαβε ως τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, προκειμένου να συνδράμει και αυτός στις έρευνες.

Κλιμάκιο της Δ.Ε.Ε. από την Αθήνα στο Αγρίνιο

Για την υπόθεση έχει μεταβεί στην Αιτωλοακαρνανία κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την Αθήνα, προκειμένου να εξετάσει και αυτό τα στοιχεία από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 44χρονη, αλλά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από τη διαδρομή που ακολούθησε το κίτρινο Ford Ka της Ειρήνης Λαγούδη. Όσο η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, η Αστυνομία δεν μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνουν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών της άτυχης γυναίκας, η οποία μετά τον προ τριετίας θάνατο του συζύγου της βρέθηκε με μεγάλη περιουσία στο όνομα της. Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η 44χρονη είχε δανείσει μεγάλα χρηματικά ποσά τον γιατρό με τον οποίον διατηρούσε ερωτική σχέση.

Τέλος, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου διερωτάται: «Για ποιο λόγο η γυναίκα αυτή έδωσε τέλος στη ζωή της με έναν τόσο μαρτυρικό τρόπο; Γιατί πήγε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της και δεν παρέμεινε στη θέση του οδηγού»;

Πηγή: reader.gr