Slogun:Λεσόρ είσαι λίγο πιο έλληνας από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε, και μπράβο σου!

FOLLOW US

Slogun:Λεσόρ είσαι λίγο πιο έλληνας από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε, και μπράβο σου!
BWIN stripe gif

Έστειλαν σε φίλο του Λεμπιδάκη, δέμα με γουρουνοκεφαλή

Gazzetta team
Έστειλαν σε φίλο του Λεμπιδάκη, δέμα με γουρουνοκεφαλή
Ένα περίεργο περιστατικό ερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου αφού εντοπίστηκε το ματωμένο κεφάλι ενός ζώου έξω από επιχείρηση ανθρώπου που έχει προσωπικές σχέσεις με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Την γουρουνοκεφαλή εντόπισε εργαζόμενος της επιχείρησης που διατηρεί ο εν λόγω επιχειρηματίας και αμέσως ενημέρωσε τον ίδιο και την αστυνομία.

Οι αρχές ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή το περιστατικό αυτό, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη. Ήταν μάλιστα ένας από του φίλους του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος ήταν παραλήπτης επιστολών του κατά την διάρκεια της απαγωγής του.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των υπολοίπων επιχειρήσεων, που βρίσκονται στην ίδια περιοχή, προκειμένου να μελετήσουν τις κινήσεις και τα χαρακτηριστικά των ατόμων αυτών, που προέβησαν σε μία τέτοια πράξη.

Ασύλληπτος ο «εγκέφαλος» της απαγωγής

Περίπου ένα μήνα μετά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, οι αστυνομικοί δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων ενώ δεν έχουν εντοπίσει τα κρησφύγετα που είχαν οδηγήσει τον επιχειρηματία στους έξι μήνες της ομηρίας του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που ενορχήστρωσε την αρπαγή του 52χρονου βιομηχάνου ζητώντας αρχικά 100.000.000 ευρώ από την οικογένεια του. Οι πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περιμένουν τα αποτελέσματα από την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, του DNA και των τηλεφωνικών κλήσεων για να περάσουν στον δεύτερο κύκλο ερευνών.


Πηγή: reader.gr