Επικές ιστορίες Ελλήνων από τα μέσα μαζικής μεταφοράς (pics)

Gazzetta team
Επικές ιστορίες Ελλήνων από τα μέσα μαζικής μεταφοράς (pics)
Το περιστατικό με τον οδηγό του ΟΑΣΘ που σταμάτησε το λεωφορείο για να πάρει τσιγάρα, αποτέλεσε την αφορμή, προκειμένου οι συμπολίτες μας να εξιστορήσουν τις δικές τους... περιπέτειες.

Η είδηση με τον οδηγό του ΟΑΣΘ, ο οποίος σταμάτησαν σαν κύριος το λεωφορείο για να πάρει τσιγάρα, δεν έγινε απλά viral από την Πέμπτη, αλλά έδωσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρίες στους Έλληνες επιβάτες, προκειμένου να εξιστορήσουν τις δικές τους περιπέτειες...

Που; Μα που αλλού, στα σχόλια του σχετικού post που έγινε στο Facebook του Gazzetta.gr...

Το λιγότερο που είχαμε να κάνουμε, ήταν να επιλέξουμε τις επικότερες και να τις κάνουμε ένα θέμα...

-«στο 78 πετύχαινα εναν οδηγό που δεν με άφηνε να κόψω εισιτήριο γιατί σε ενα φανάρι σταματούσε μου άνοιγε την μπροστά πόρτα και με έστελνε στο ΠΡΟΠΟ να του ρίξω τα δελτία...»

-«Στην Ροδο πριν χρονιά όταν ήμουν πιτσιρικάς (τουλάχιστον 15ετια) έπαιρνα το λεωφορείο στις 7 το πρωί, κάθε μέρα επειδή ήμουν και μόνος μου μέσα στο συγκεκριμένο δρομολόγιο μέχρι ενα σημείο, σταματούσε ο οδηγός να πάρει φραπέ για αυτόν και έμενα μου έπαιρνε σοκολατούχο γάλα, καμιά φορά δεν δέχθηκε λεφτά να του δώσω και πάντα ντρεπόμουν. Αυτό γινόταν για 3 μήνες κάθε μέρα!!! Ο κυριούλης βγήκε σε σύνταξη και κάθε φορά που με έβλεπε στον δρόμο χαιρετούσε. Άσχετα που πότε δεν έμαθα το όνομα του ούτε αυτός τον δικό μου. Και αυτοί άνθρωποι είναι όπως και όλοι μας, χρειάζονται μερικές στιγμές χαλάρωσης και ας είναι ο φράπες και τα τσιγάρα τους»

-«Στο 19 εδω θεσσαλονικη που έπαιρνα το πρωί σταματούσε στο φούρνο και έπαιρνε το ψωμί του..κάθε μέρα..ο άνθρωπος...αλλά έκανε πολύ γρήγορα...δεν ενοχλούνταν κανένας...»

-«Οδηγός του Χ96 (πιθανότατα να μεταφέρει και τουρίστες δλδ) παρήγγειλε από τα coffee island τη φραπεδια του και σταμάτησε μέσα στο δρόμο στον Πειραιά για να τον παραλάβει».

-«Εδώ (thessaloniki) .. Έχει σταματήσει οδηγός για πιτογιρο...τι να λεμε τώρα .... !!»

-«Οδηγός του ΟΑΣΑ ΠΑΡΚΑΡΕ λεωφορείο 230 για να παρει σουβλακια!!! Τι να του πουν»

-«Εντάξει ρε παιδιά και εμένα μου έτυχε να σταματήσει πολλές φορές το 90 το τοπικό να πάρει σάντουιτς από την Χαλκηδόνα ο οδηγός...Ε δεν έκανε και κάτι κακό...»

-«Έχετε έρθει στη Ναύπακτο?? Ο περιπτεράς βγαίνει έξω για να δώσει στον οδηγό τσιγάρα