Dolce & Gabbana τώρα και σε μακαρόνια (vid)

Gazzetta team
Dolce & Gabbana τώρα και σε μακαρόνια (vid)
Το πετυχημένο σχεδιαστικό δίδυμο φαίνεται πως κάνει στροφή στην καριέρα του και λανσάρει μία νέα «συλλογή» από ζυμαρικά...

Ο Ντομένικο Ντόλτσε και ο Στέφανο Γκαμπάνα συνεργάζονται με την εταιρεία ζυμαρικών Pastificio Di Martino και φτιάχνουν τα πιο «πολυτελή» μακαρόνια για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Τα ζυμαρικά πωλούνται σε μεταλλικά κουτιά, κάθε ένα από τα οποία περιέχει τέσσερις σακούλες ζυμαρικών σε διαφορετικά σχήματα. Μόλις 5.000 κομμάτια κυκλοφόρησαν παγκοσμίως και τα 1.000 απο αυτά στις ΗΠΑ. Παράλληλα, οι δύο σχεδιαστές δημιούργησαν μια ποδιά που φέρει τη φράση «Οικογένια, Ζυμαρικά και Ιταλία».

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη παρουσίαση είχε γίνει αρχές Σεπτέμβρη, όπου οι Dolce & Gabbana παρουσίασαν την κολεξιόν τους στην πασαρέλα για την Άνοιξη του 2018, με σαφείς αναφορές στις νέες τους επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Τα κουτιά ζυμαρικών θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο από αύριο, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στο eshop του ιταλικού οίκου μόδας και σε επιλεγμένα καταστήματα, ανά τον κόσμο.


Πηγή: reader.gr