Κοροναϊός: Τρία νέα κρούσματα στη Γερμανία

Gazzetta team
Κοροναϊός: Τρία νέα κρούσματα στη Γερμανία
Η επιδημία του νέου κοροναϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 100 ανθρώπους, ενώ τρία νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Γερμανία.

Τρία επιπλέον κρούσματα του νέου κοροναϊού καταγράφηκαν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Βαυαρία, όπου εντοπίστηκε και το πρώτο κρούσμα σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Βαυαρίας.

«Αυτοί οι ασθενείς είναι επίσης εργαζόμενοι στην εταιρεία του Στάρνμπεργκ, όπου εργάζεται ο άνθρωπος που ταυτοποιήθηκε πρώτος», διευκρινίζει το υπουργείο σε δελτίο Τύπου, ενώ πρόσθεσε ότι άλλοι 40 υπάλληλοι της εταιρείας έχουν βρεθεί ότι είχαν «στενή επαφή» με τον πρώτο ασθενή.

Θα υποβληθούν σε εξετάσεις αύριο.

Το Λονδίνο συστήνει στους Βρετανούς πολίτες να ταξιδεύουν στην ηπειρωτική Κίνα μόνο εάν είναι ανάγκη

Η Βρετανία συνέστησε σήμερα στους Βρετανούς υπηκόους να ταξιδεύουν «μονάχα εάν είναι ανάγκη» στην ηπειρωτική Κίνα, εξαιρώντας το Χονγκ Κονγκ και το Μακάου, λόγω της επιδημίας του νέου κοροναϊού, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 100 ανθρώπους.

«Το FCO συνεχίζει να συστήνει (στους Βρετανούς πολίτες) να μην ταξιδεύουν στην επαρχία Χουμπέι, ενώ τους συστήνει να ταξιδεύουν «μονάχα εάν είναι ανάγκη» στην υπόλοιπη ηπειρωτική Κίνα (χωρίς να περιλαμβάνεται το Χονγκ Κονγκ και το Μακάου)», επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών της

Βρετανίας (Foreign and Commonwealth Office- FCO).