Η ταινία που προκάλεσε πόλεμο συμμοριών και αποσύρεται από τους κινηματογράφους (vids)

Gazzetta team
Η ταινία που προκάλεσε πόλεμο συμμοριών και αποσύρεται από τους κινηματογράφους (vids)
Αρκετοί από τους μεγαλύτερους κινηματογράφους στην Αγγλία, αναγκάστηκαν να αποσύρουν το Blue Story από τις αίθουσες τους.

Μπορεί μία ταινία να πυροδοτήσει έναν κύκλο βίας... Στην Αγγλία που η εγκληματικότητα χτυπάει... κόκκινο, μπορεί.

Δείτε για παράδειγμα τι γίνεται τις τελευταίες με την ταινία Blue Story που ανάγκασε πολλούς κινηματογράφους να την αποσύρουν από τις αίθουσές τους, φοβούμενοι εκτεταμένα επεισόδια, όπως αυτά που έγιναν στο Μπέρμπιγχαμ.

Εκεί λοιπόν, η αστυνομία κλήθηκε να επιβάλει την τάξη, καθώς το Σάββατο το απόγευμα το Value μετατράπηκε σε πεδίο μάχης από μέλη συμμοριών που είχαν πάει να δουν την συγκεκριμένη ταινία, έχοντας πάνω τους μαχαίρια, χαντζάρες και διάφορα άλλα... όπλα.

Κατά την διάρκεια των συγκρούσεων, 7 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ οι συλλήψεις που έγιναν ήταν άτομα που η ηλικία τους ξεκινούσε από τα 13 χρόνια και έφτανε μέχρι τα 19.

Μάλιστα, την ώρα των επεισοδίων σε μία άλλη αίθουσα έπαιζε το Frozen 2 και οι χώρος ήταν γεμάτος με γονείς και παιδιά μικρής ηλικίας που έτρεχαν πανικόβλητα.

Εκτός από τα Value Cinemas, ανάλογη απόφαση πήραν και τα Showcase Cinemas, ενώ τα Odeon είπαν πως θα επανεξετάσουν τα μέτρα ασφαλείας.

To Blue Story αποτελεί μία παραγωγή του BBC και αφορά δύο έφηβους που από κολλητοί έγιναν εχθροί, μπλέκοντας με αντίπαλες συμμορίες στο Λονδίνο.

Αυτό λοιπόν έχει κινήσει το ενδιαφέρον της νεολαίας στην Αγγλία που πηγαίνει να την, προετοιμασμένη για πόλεμο, καθώς εκεί είναι πολύ πιθανό να συναντήσει αντίπαλες συμμορίες.