Επιβάτης λωφορείου έστειλε στο νοσοκομείο οδηγό επειδή του ζήτησε να χαμηλώσει τη μουσική (vid)

Gazzetta team
Επιβάτης λωφορείου έστειλε στο νοσοκομείο οδηγό επειδή του ζήτησε να χαμηλώσει τη μουσική (vid)
Μάλλον εκνευρίζεται εύκολα ο συγκεκριμένος επιβάτης.

Ένας επιβάτης στο Λιντς πλάκωσε στο ξύλο τον οδηγό του λεωφορείου επειδή του ζήτησε ευγενικά να χαμηλώσει τη μουσική που άκουγε.

Μάλιστα ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Shelby Rebecca Tolhurst, ο άντρας στέκεται πάνω από τον οδηγό, ο οποίος είχε μόλις τελειώσει τη βάρδια του και φορούσε σακάκι υψηλής ορατότητας. Τον χτυπά με γροθιές στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, και του λέει «ποιος νομίζεις ότι είσαι;».

Οι επιβάτες παρακολουθούν με τρόμο και ο οδηγός προσπαθεί να αμυνθεί. Ο επιβάτης φωνάζει στον οδηγό «άντε γ@@@@@υ» και συνεχίζει να τον χτυπά στο πρόσωπο.

Η Shelby Rebecca Tolhurst, η οποία μοιράστηκε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αλλά ισχυρίζεται ότι δεν ήταν στο λεωφορείο, έγραψε: "Αυτό είναι κακό! Κάνοντας αυτό σε έναν οδηγό του λεωφορείου επειδή σου ζήτησε να χαμηλώσεις τη μουσική σου! Τον έστειλες στο νοσοκομείο! Ξέρει κάποιος ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; (Ο οδηγός του λεωφορείου είχε τελειώσει τη βάρδια του και ένας άλλος οδηγός ανέλαβε γι' αυτό το λεωφορείο κινείται).