Τους απέλυσε και μετά προσέλαβε ράπερ και τους κέρασε σφηνάκια ​για να αισθανθούν καλύτερα

Gazzetta team
Τους απέλυσε και μετά προσέλαβε ράπερ και τους κέρασε σφηνάκια ​για να αισθανθούν καλύτερα
Το χειρότερο, βέβαια, είναι ότι οι απολυμένοι πήγαν στο πάρτι της απόλυσής τους.

Ένας τύπος κέρασε τα... σφηνάκια της παρηγοριάς υπαλλήλους που μόλις είχαν χάσει τη δουλειά τους και μάλιστα, προσέλαβε και έναν ράπερ, διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι ο εν λόγω τύπος... ήταν μέχρι πρόσφατα το αφεντικό τους!

Και όμως.

Ο διευθύνων σύμβουλος της WeWork, Adam Neumann, κάλεσε τους υπαλλήλους στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στη Νέα Υόρκη, το 2016, για να απολύσει το 7% του προσωπικού! Στιγμές μετά τα δυσάρεστα νέα, όμως, οι υπάλληλοι έπαθαν την πλάκα τους, αφού έλαβαν προσκλήσεις από τον Neumann για πάρτι με... σφηνάκια τεκίλας και μια παράσταση του ράπερ Darryl McDaniels, προκειμένου να τους απαλύνει τον πόνο!

Όπως αποκάλυψε μάρτυρας, τρία χρόνια μετά, στη Wall Street Journal, πολλά στελέχη είχαν περιγράψει τότε ως «εξωφρενικούς» τους λόγους της περικοπής δαπανών ως «εξωφρενικό», ενώ έβγαλε στο «φως» και μία περίεργη ιστορία για τον Neumann.

Κάποτε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, «κόλλησε» στο Ισραήλ, καθώς βρέθηκε μαριχουάνα στο ιδιωτικό αεροσκάφος που είχε χρησιμοποιήσει. Ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους, λοιπόν, είχε διατάξει την επιστροφή του στη χώρα, καθώς δεν ήθελε να εμπλακεί σε διεθνές σκάνδαλο διακίνησης ναρκωτικών...