Συγκινητικό βίντεο: Πυροσβέστες σώζουν βρέφος από κτίριο που πλημμύρισε

Gazzetta team
Συγκινητικό βίντεο: Πυροσβέστες σώζουν βρέφος από κτίριο που πλημμύρισε
Τη δραματική διάσωση ενός μωρού από ένα κτήριο που πλημμύρισε στην Ισπανία κατέγραψε η κάμερα.

Η νοτιοανατολική Ισπανία πλήττεται από καταρρακτώδεις βροχές τις τελευταίες δύο ημέρες και τόσο τα σωστικά συνεργεία όσο και οι άνδρες των δυνάμεων έκτακτης ανάγκης του στρατού έδωσαν μάχη με τα νερά να τους φθάνουν μέχρι τη μέση, για να σώσουν τη μικρούλα.

Οι διασώστες κατάφεραν να απομακρύνουν κι ένα μικρό αγόρι από το ίδιο κτήριο στην περιοχή Μολίνς της Οριουέλα, ενώ έσωσαν ακόμα δύο μικρά κορίτσια, κουβαλώντας τα στην πλάτη τους.

Η Οριουέλα είναι μια από τις περιοχές της Ισπανίας που επλήγησαν περισσότερο από τις πλημμύρες, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Σεγούρα, που απέκοψε την πόλη, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν αυτοκίνητα και μπάζα στη Βαλένθια, τη Μουρθία και την ανατολική Ανδαλουσία. Σε ορισμένες περιοχές πλημμύρισαν σήραγγες με αποτέλεσμα τα νερά να καλύψουν μερικώς ή ολόκληρα αρκετά αυτοκίνητα.

Ένας 41χρονος άνδρας βρέθηκε χθες νεκρός στην Οριουέλα, ανεβάζοντας σε τουλάχιστον έξι τα θύματα των πλημμυρών στην Ισπανία το τελευταίο διήμερο μετά το ρεκόρ βροχοπτώσεων.

Πηγή: Reader.gr