Κύπρος: Ο serial killer «Ορέστης» ομολόγησε επτά δολοφονίες (vid)

Gazzetta team
Κύπρος: Ο serial killer «Ορέστης» ομολόγησε επτά δολοφονίες (vid)
Οι αποκαλύψεις από την Κύπρο είναι απανωτές με τον Serial Killer να ομολογεί συνολικά επτά φόνους.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση των αστυνομικών αρχών Κύπρου στο πεδίο βολής στην περιοχή Κάμπος του Μήλου στην Ορούντα όπου εντοπίστηκε σορός γυναίκας κατόπιν υποδείξεων του 35χρονου λοχαγού serial killer, με τον Νίκο Μεταξά να ομολογεί στους ανακριτές άλλη μία διπλή δολοφονία μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία, 36 και 8 ετών αντίστοιχα, καθώς και τη δολοφονία της Maricar Valdez, με τους φόνους που έχει διαπράξει να ανεβαίνουν πλέον στους 7.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος philenews.com, η σορός που ευρέθηκε στο πεδίο βολής φαίνεται να ανήκει σε γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους ανακριτές ο 35χρονος λοχαγός, πρόκειται για έγκλημα που έγινε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς ωστόσο να θυμάται ξεκάθαρα σε ποια γυναίκα ανήκει.


Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η διαδικασία ανάσυρσης της σορού, ενώ στην περιοχή βρίσκονται οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους για να διενεργήσουν αυτοψία στη σκηνή.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος «Ορέστης» υπέδειξε στους ανακριτές σημείο με πηγάδι νότια του πεδίου βολής όπου βρισκόταν το πτώμα. Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αφού ζητήθηκε η συμβολή της για την ανάσυρση του πτώματος από το σημείο όπου εντοπιστηκε. Το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε γυναίκα από την Ασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός που εντοπίστηκε βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση. Ο 35χρονος μέχρι στιγμής έχει παραδεχθεί τους φόνους της Marry Rose, της Αrian Palanas Lozano, της Maricar αλλά και της γυναίκας το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στην Ορούντα.

Όσον αφορά την εξάχρονη Sierra, κόρη της Marry Rose ισχυρίστηκε ότι την πέταξε στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, αφότου η μικρή πέθανε από αναρρόφηση έμετου.

Πηγή: reader.gr