Ψάχνουν στο φρεάτιο και για άλλα θύματα του 35χρονου στην Κύπρο

Gazzetta team
Ψάχνουν στο φρεάτιο και για άλλα θύματα του 35χρονου στην Κύπρο
Να ρίξουν φως στα σκοτεινά μυστικά του 35χρονου λογαχού στην Κύπρο, ο οποίος έχει ομολογήσει τους φόνους δύο γυναικών, επιχειρούν οι δύτες που κατεβαίνουν σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Οι έρευνες άρχισαν αφού προηγήθηκαν εργασίες στήριξης του φρεατίου. Όπως πιστεύεται, οι δύο Φιλιππινέζες δεν είναι τα μόνα θύματα του ίλαρχου.

Ταυτόχρονα τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα γίνουν νέες έρευνες και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, εκεί όπου η Αστυνομία εκτιμά ότι βρίσκεται η σορός της 6χρονης κορούλας του πρώτου θύματος.

Όπως αναφέρει το cyprustimes.com, οι έρευνες θα συνεχιστούν με τη χρήση σκάφανδρου, αλλά όχι σήμερα.

Σήμερα στη λίμνη θα γίνουν κάποιες εργασίες για προετοιμασία της διαδικασίας αυτής.

Στην Κύπρο «ανοίγουν στόματα» για τον 35χρονο, τον οποίο περιγράφουν ως απόμακρο. Ωστόσο, κάποιοι λένε ότι στους στενούς του φίλους είχε καυχηθεί πολλές φορές για τις ερωτικές του περιπέτειες.

Ανθρωποι που είχαν σχεδόν καθημερινή επαφή με τον 35χρονο ίλαρχο περιγράφουν λίγο-πολύ έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας, που σε καμία περίπτωση δεν έδωσε δείγματα ακραίων συμπεριφορών ή ακόμα περισσότερων εγκληματικών τάσεων.

Ανώτερος αξιωματικός του στον στρατό που μίλησε στο cyprustimes.com, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο απόμακρο και λιγομίλητο. «Αν με έβαζες να περιγράψω διάφορους συναδέλφους, η περιγραφή αυτού θα με δυσκόλευε περισσότερο. Δεν είχα καθαρή εικόνα γι’ αυτόν, τι άνθρωπος ήταν» μας λέει.

Για έναν λιγομίλητο άνθρωπο που όμως ταυτόχρονα ήταν κοινωνικός με αυτούς που επέλεγε, κάνει λόγο δεύτερος συνάδελφος του. «Μιλούσε, συζητούσε όταν ήθελε αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας».

Τρίτο πρόσωπο μας περιέγραψε κάτι που ακούσαμε για πρώτη φορά. «Ήταν μεν λιγομίλητος και απόμακρος με τους ανθρώπους που δεν είχε στενή επαφή, όμως με αυτούς που είχε σχέσεις ήταν ομιλητικός και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έδινε και λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή». Σε ερώτηση μας εάν εννοεί λεπτομέρειες σε σχέση με την οικογενειακή του ζωή όταν ήταν παντρεμένος, η απάντηση που πήραμε ήταν άλλη. «Όχι, σχετικά με τις ερωτικές του δραστηριότητες. Στους κοντινούς του ανθρώπους μιλούσε και σε κάποιες περιπτώσεις καυχιόταν ότι είχε και έντονη ερωτική δραστηριότητα. Αλλά μόνο με τους πολύ στενούς του ανθρώπους» μας είπε.

Πηγή: reader.gr