Μία 15χρονη οδηγούσε καπνίζοντας το αυτοκίνητο της μητέρας της, με την 3χρονη αδελφούλα της μέσα στο αμάξι

Gazzetta team
Μία 15χρονη οδηγούσε καπνίζοντας το αυτοκίνητο της μητέρας της, με την 3χρονη αδελφούλα της μέσα στο αμάξι
Το περιστατικό μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων ενημέρωσης, με πολλούς να κατακεραυνώνουν την σχεδόν εγκληματική αμέλεια των γονιών της ανήλικης οδηγού.

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν άντρες της ασφάλειας αυτοκινητοδρόμων στην πολιτεία της Βικτόρια στην Αυστραλία, όταν σταμάτησαν για έλεγχο ένα όχημα που κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα.

Μόλις, οι άντρες της αστυνομίας προσέγγισαν την θέση του οδηγού διαπίστωσαν ότι στο τιμόνι βρισκόταν ένα ανήλικο κορίτσι 15 ετών, η οποία όχι μόνο οδηγούσε παράνομα το αυτοκίνητο της μητέρας της χωρίς να διαθέτει το απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης, αλλά εντός του οχήματος βρισκόταν κι 3χρονη αδερφούλα της.

Και σα να μην έφταναν μόνο τα παραπάνω, η 15χρονη την στιγμή που προσεγγιζόταν από τους αστυνομικούς, στο χέρι της κρατούσε ένα αναμμένο τσιγάρο, το οποίο κάπνιζε με κλειστά παράθυρα στον ίδιο χώρο που βρισκόταν κι η 3χρονη αδερφούλα της.

Όπως είναι φυσικό, η 15χρονη τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ κατηγορίες για αμέλεια και τροχονομικές παραβάσεις απαγγέλθηκαν εναντίον της μητέρας της, καθώς το όχημα ήταν στο όνομά της.

Πληροφορίες: Daily Mail Australia