ΜΜΑer έστειλε στο νοσοκομείο άντρα που την παρενόχλησε σε φωτογράφιση (pics & vid)

Gazzetta team
ΜΜΑer έστειλε στο νοσοκομείο άντρα που την παρενόχλησε σε φωτογράφιση (pics & vid)
Ιδιαίτερα ατυχής αποδείχθηκε η έμπνευση ενός νεαρού άντρα να αρχίζει να αγγίζει τα απόκρυφα σημεία του σώματός του στη θέα μίας καλλίγραμμης αθλήτριας πολεμικών τεχνών στην παραλία Πραΐα ντο Μπράγκα κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η 26χρονη Τζόις Βιέιρα βρισκόταν στο σημείο μαζί με τον σύντροφό της, στα πλαίσια επαγγελματικής φωτογράφισης, όταν διαπίστωσαν ότι ο εν λόγο «κύριος» όχι μόνο άγγιζε τον εαυτό του αλλά επιδιδόταν και σε χυδαία σχόλια εις βάρος της Βιέιρα.

Μάλιστα, παρά τις συνεχείς παραινέσεις τόσο της αθλήτριας MMA όσο και του φωτογράφου συντρόφου της, ο ενοχλητικός τύπος συνέχισε να αυτοϊκανοποιείται μέχρι που η υπομονή της MMAer εξαντλήθηκε.

Έτσι, αφού τον πλησίασε με άγριες διαθέσεις, άρχισε να τον ξυλοφορτώνει χωρίς περιστροφές, ενώ με μία λαβή κατάφερε να τον ακινητοποιήσει μέχρι να επιληφθεί του ζητήματος η αστυνομία.

Πάντως, επόμενος σταθμός του θρασύτατου ηδονοβλεψία δεν ήταν το τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά το πλησιέστερο νοσοκομείο, καθώς η εξοργισμένη αθλήτρια τον έκανε κυριολεκτικά... ασήκωτο, γεγονός που μαρτυρούν κι οι φωτογραφίες με το καταματωμένο πρόσωπό του.

Εν τέλει, στο νεαρό άντρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της δημοσίας αιδούς.