Η σοκαριστική στιγμή που μεθυσμένος οδηγός περνάει πάνω από παιδί 2 ετών (vid)

Gazzetta team
Η σοκαριστική στιγμή που μεθυσμένος οδηγός περνάει πάνω από παιδί 2 ετών (vid)
Το αγοράκι επιβίωσε με σοβαρά τραύματα, ενώ ο οδηγός συνελήφθη καθώς εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα σε δρόμο της κινεζικής επαρχιακής πόλης, όταν ο απρόσεκτος και μεθυσμένος -όπως αποδείχθηκε αργότερα- οδηγός ενός SUV δεν συνειδητοποίησε πως μπροστά από το όχημά του βρισκόταν ένας μπόμπιρας 20 μηνών, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και να περάσει από πάνω του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Zhangjiagang κι ευτυχώς δεν κόστισε τη ζωή στο αγοράκι, το οποίο διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα και συνεχίζει να νοσηλεύεται χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο μικρός βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ όταν αποφασίζει να περάσει από μπροστά του, ο οδηγός ξεκινάει, περνώντας και με τις δύο ρόδες πάνω από το άτυχο αγοράκι.

Αμέσως, περίοικοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού σπεύδουν να σηκώσουν το αναίσθητο παιδί από το έδαφος, το οποίο όπως διαπιστώθηκε αργότερα έφερε εκτεταμένα κατάγματα εσωτερική αιμορραγία αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των κινεζικών αρχών, ο οδηγός συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς σε εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη μετά τη σύλληψη του αποδείχθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk