Λαθροθήρες πιάστηκαν στα πράσα να εκτελούν θηλυκή αρκούδα και τα δύο μικρά τους (pics & vid)

Gazzetta team
Λαθροθήρες πιάστηκαν στα πράσα να εκτελούν θηλυκή αρκούδα και τα δύο μικρά τους (pics & vid)
Αποτροπιασμό και τεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός βίντεο από την Αλάσκα, στο οποίο απεικονίζονται δύο λαθροκυνηγοί, οι οποίοι μόλις έχουν εκτελέσει μία θηλυκή καφέ αρκούδα και τα δύο μικρά της, με σκοπό να πάρουν ως τρόπαια τα άψυχα σώματά τους.

Οι δύο άντρες (που όπως αργότερα έγινε γνωστό πρόκειται για έναν πατέρα με τον γιο του) νόμιζαν ότι η κτηνώδης πράξη τους θα περνούσε απαρατήρητη, όμως λογάριαζαν χωρίς μία κρυμμένη κάμερα, η οποία είχε τοποθετηθεί στο σημείο από Αμερικανούς ερευνητές, κι η οποία κατέγραψε καρέ καρέ την εν ψυχρώ εκτέλεση των τριών απειλούμενων με εξαφάνιση ζώων.

Μάλιστα, οι δύο άντρες ποζάρουν στα κινητά τους τηλέφωνα με τα άψυχα σώματα των επιβλητικών θηλαστικών της Βορείου Αμερικής, ενώ σε κάποια στιγμή ακούγονται να συνομιλούν και να εμφανίζονται σίγουροι ότι κανείς δεν θα τους συνδέσει με το έγκλημα.

Οι ερευνητές που είχα τοποθετήσει στο σημείο την κρυφή κάμερα, η οποία τίθεται σε λειτουργία μέσω ανιχνευτών κίνησης, διαπίστωσαν οργισμένοι την εγκληματική ενέργεια των δύο αντρών, ενώ αμέσως μετά επικοινώνησαν με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αλάσκα, οι οποίες και προχώρησαν στη σύλληψη των δύο λαθροθήρων, καθώς στην πολιτεία απαγορεύεται ρητά το κυνήγι των μικρών αρκούδων.

Πλέον, ο 41χρονος Άντριου Ρέννερ και ο 18χρονος γιος του Όουεν βρίσκονται αντιμέτωποι με σωρεία κατηγοριών, με την ποινή τους να μπορεί ανέλθει μέχρι και σε 10 χρόνια κάθειρξη, ενώ βρίσκονται προσωρινά εκτός φυλακής, έχοντας δώσει χρηματική εγγύηση αρκετών δεκάδων χιλιάδων δολαρίων.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.