Διαρρήκτης έγλειφε τα δάχτυλα των θυμάτων του και πίστευε ότι αποτελεί μετενσάρκωση του ...Δία (pics)

Gazzetta team
Διαρρήκτης έγλειφε τα δάχτυλα των θυμάτων του και πίστευε ότι αποτελεί μετενσάρκωση του ...Δία (pics)
Ο 29χρονος δράστης, μάλιστα, διατηρούσε ακέραια την πεποίθηση ότι αποτελεί μετενσάρκωση του θεού Δία και αποστολή του στην Γη ήταν «η αποπλάνηση όσων περισσότερων γυναικών μπορούσε».

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους οι ντετέκτιβ της αστυνομίας στην κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνια, όταν άρχισαν να δέχονται αλλεπάλληλες καταγγελίες από γυναίκες, οι οποίες υποστήριζαν ότι ένας διαρρήκτης εισέβαλε στα σπίτια τους την ώρα που κοιμόντουσαν και έγλειφε τα δάχτυλά τους.

Οι καταγγελίες διαδέχονταν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα οι αρχές της περιοχής να θέσουν υπό παρακολούθηση τους υπότροπους καταδικασμένους για σεξουαλικά αδικήματα και ο βιτσιόζος ένοχος δεν άργησε να συλληφθεί.

Ο 29χρονος Ρίτσαρντ Πάρκχαρστ συνελήφθη επ' αυτοφώρω την στιγμή που προσπαθούσε να εισβάλει σε μία ακόμη κατοικία, όμως όσα ακολούθησαν έκαναν την υπόθεσή του ακόμη πιο σπαρταριστή...

Έτσι, σύμφωνα με την απολογία του στην αστυνομία, ο Πάρκχαρστ υποστήριξε πως αποτελεί μετενσάρκωση του θεού Δία κι ότι σκοπός της ζωής του ήταν η αποπλάνηση γυναικών.

Βέβαια, οι δικαιολογίες του δεν φάνηκαν να πείθουν τις δικαστικές αρχές, οι οποίες διέταξαν την προσωρινή κράτησή του, όμως ο Πάρκχαρστ συνέχισε απτόητος την αποστολή του...

Αρχικά, κι ενώ ήταν μέσα στο κελί του, πιάστηκε να αυνανίζεται κοιτώντας κατάματα μία δεσμοφύλακα, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να στείλει μία ερωτική επιστολή γεμάτη ερωτικά υπονοούμενα σε μία άλλη αστυνομικό της περιοχής.

Αποτέλεσμα εικόνας για Richard Michael Parkhurst

Πλέον, ο Πάρκχαρστ κατηγορείται με σωρεία αδικημάτων, τόσο για τις διαρρήξεις στα σπίτια των θυμάτων του, όσο και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους, ενώ αναμένεται να δικαστεί τον προσεχή μήνα.

Πληροφορίες: nypost.com