Κροκόδειλος πέντε μέτρων κατακρεούργησε επιστήμονα που τον τάιζε στην Ινδονησία (pics)

Gazzetta team
Κροκόδειλος πέντε μέτρων κατακρεούργησε επιστήμονα που τον τάιζε στην Ινδονησία (pics)
Μία 44χρονη επιστήμονας εντοπίστηκε διαμελισμένη, αφού δέχθηκε την δολοφονική επίθεση ενός κροκόδειλου μήκους 5 μέτρων και βάρους 600 κιλών σε νησί της Ινδονησίας.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο και συνάμα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν δύο γυναίκες, που μελετούν την ζωή και τις συνήθειες των γιγαντιαίων κροκοδείλων στο νησί Σουλαουέζι της Ινδονησίας, όταν ανακάλυψαν το κατακρεουργημένο σώμα μίας συναδέλφου τους, η οποία αγνοούνταν επί δύο ημέρες.

Το άψυχο σώμα της 44χρονης βιολόγου Ντέζυ Τούβο εντοπίστηκε από διασώστες που έσπευσαν στο σημείο στην δεξαμενή του πεντάμετρου κροκόδειλου που μελετούσε η άτυχη γυναίκα, ενώ τα πάνω άκρα της είχαν ξεριζωθεί από τα σαγόνια του δολοφονικού ερπετού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά από τις αρχές της Ινδονησίας, η 44χρονη επιστήμονας βρισκόταν επί αρκετούς μήνες στο νησί Σουλαουέζι, μελετώντας ενδελεχώς τα άγρια ζώα της περιοχής, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αφιερωθεί στην μελέτη του θηλυκού κροκόδειλου με το όνομα Merry, το οποίο κι έμελε να την κατακρεουργήσει.

Μάλιστα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι το τεράστιο ερπετό, που ανήκει στο είδος των κροκόδειλων του αλμυρού νερού και ζυγίζει σχεδόν 600 κιλά, κατάφερε να ξεπεράσει τον τσιμεντένιο τοίχο ύψους ενός μέτρου και να σύρει την άτυχη επιστήμονα μέχρι την δεξαμενή που παρέμενε διαχωρισμένος από τα υπόλοιπα ερπετά της περιοχής εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς που είχε εκδηλώσει εναντίον μικρότερων κροκοδείλων.

Πληροφορίες: rt.com

Φωτογραφίες: Facebook