Ένα 10χρονο κοριτσάκι αυτοκτόνησε για να είναι χαρούμενη η μητέρα του (pics & vid)

Gazzetta team
Ένα 10χρονο κοριτσάκι αυτοκτόνησε για να είναι χαρούμενη η μητέρα του (pics & vid)
Στο γράμμα που άφησε η 10χρονη, εξηγούσε την απόφασή της και ευχήθηκε κάποια στιγμή επιτέλους η μαμά της να την αγκαλιάσει.

Απίστευτο, τραγωδία, σοκ... Ότι και να πει κανείς για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Μεξικό, την Κυριακή είναι πραγματικά λίγο, καθώς ένα κοριτσάκι μόλις 10 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, προκειμένου να κάνει την μητέρα του χαρούμενη.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Η 6η Ιανουαρίου είναι η «Dia de Reyes» (σ.σ η μέρα των τριών βασιλιάδων) και τα μέλη των οικογενειών ανταλλάζουν δώρα μεταξύ τους. Στις 10.18 λοιπόν οι αρχές του Αγουασκαλιέντες

έλαβαν τηλεφώνημα για ένα κοριτσάκι που είχε κρεμαστεί και όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν και ένα σημείωμα στο οποίο η μικρή εξηγούσε τους λόγους της απόφασης της. Όταν το διάβασαν, το σοκ τους μεγάλωσε ακόμη περισσότερο...

Διαβάστε τι έγραφε και θα καταλάβετε...


«Αγαπητοί τρεις βασιλιάδες, το μόνο που θα ήθελα να ζητήσω είναι η μητέρα μου να είναι η πιο χαρούμενη γυναίκα στον κόσμο από τη στιγμή που δεν θα πια εδώ, καθώς της προκαλώ πόνο και καταστρέφω την ζωή της από την ημέρα που γεννήθηκα, ενώ ήμουν και ο λόγος που ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι.

Θέλω να ζητήσω από την μητέρα μου να είναι ήρεμη, να μην δουλεύει και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω είναι η ευτυχία της. Ελπίζω μία μέρα να με θυμάσαι και στον ουρανό επιτέλους να με αγκαλιάσεις.

Νομίζω οτι το καλύτερο δώρο για τους τρεις βασιλιάδες είναι να αυτοκτονήσω. Πάντα μου έλεγες οτι ευχόσουν να μην είχα γεννηθεί ποτέ. Σε αγαπάω τόσο πολύ μαμά. Ξέρω οτι οι τρεις βασιλιάδες δεν υπάρχουν, αλλά σου δίνω αυτό το καταπληκτικό δώρο».

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, ενώ η μητέρα της 10χρονης αναζητείται, καθώς είναι εξαφανισμένη.

Οι γείτονες πάντως, έλεγαν πως η μικρή δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή να είναι θλιμμένη. Ουδείς όμως μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στο μυαλό και στην καρδιά ενός μικρού παιδιού.