Τσαβούσογλου εναντίον Καμμένου: «Προσέξτε το κακομαθημένο παιδί σας για να μην γίνει ατύχημα»

Gazzetta team
Τσαβούσογλου εναντίον Καμμένου: «Προσέξτε το κακομαθημένο παιδί σας για να μην γίνει ατύχημα»
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών σκιαγράφησε χωρίς να ονοματίσει τον Πάνο Καμμένο ως το «κακομαθημένο παιδί της Ελλάδας» και προειδοποίησε την ελληνική πλευρά για τον κίνδυνο «ατυχήματος».

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα. Έχετε ένα «κακομαθημένο παιδί», τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο. «Είναι το κακομαθημένο μας παιδί», λένε. Προσέξτε όμως το κακομαθημένο σας παιδί για να να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα από τις δυνάμεις ασφαλείας μας. Αυτό το υπενθυμίζουμε. Αυτή στην πραγματικότητα είναι μια πολύ φιλική προειδοποίηση», δήλωσε ο Μελβούτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ακαδημία Ακτοφυλακής και Στρατοχωροφυλακής

Ειδικότερα, «δεν υπάρχει κανένα όφελος από την αύξηση της έντασης με δηλώσεις ή με το να ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα», συνέχισε στις δηλώσεις του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

«Πρέπει να συνεχίσουμε την προάσπιση των συμφερόντων μας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Yπενθυμίζουμε τις αποφάσεις που ελήφθησαν από την Εθνοσυνέλευση για τις εντάσεις στο Αιγαίο. Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο όταν λαμβάνονται αρνητικές αποφάσεις και αυτό περιλαμβάνει τις δυνάμεις του ναυτικού», κατέληξε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μελβούτ Τσαβούσογλου.

Πηγή: reader.gr