Ινδουιστής μοναχός δηλητηρίασε με αρσενικό γεύμα απόρων, 15 νεκροί και 100 σε κρίσιμη κατάσταση (pic & vid)

Gazzetta team
Ινδουιστής μοναχός δηλητηρίασε με αρσενικό γεύμα απόρων, 15 νεκροί και 100 σε κρίσιμη κατάσταση (pic & vid)
Αντιμέτωπες με ένα πρωτοφανές στα χρονικά έγκλημα βρίσκονται οι αρχές της Ινδίας, καθώς ένας ινδουιστής μοναχός φέρεται να δηλητηρίασε με αρσενικό γεύμα απόρων, με αποτέλεσμα 15 νεκρούς και περισσότερους από 100 ανθρώπους να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Μαχαντέβα, ιερωμένος ινδουιστής με φιλανθρωπική δράση, φέρεται να δολοφόνησε μαζί με την ερωμένη του και τον σύζυγό της 15 πιστούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν με σπασμούς σε τοπικά νοσοκομεία, ενώ ακόμα 100 ακόμη νοσηλεύονται σε τοπικά νοσοκομεία από την μεγάλη ποσότητα αρσενικού μέσα στο φαγητό τους.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Οι τρεις τους είχαν ρίξει τεράστια ποσότητα από αρσενικό μέσα στα καζάνια με το ρύζι και μετά τα προσέφεραν στους άπορους πιστούς.

Ο ιερέας και το ζευγάρι συνελήφθησαν αμέσως από τις αρχές με τον πρώτο να δηλώνει ότι τον έμπλεξαν σε μια πλεκτάνη, ότι είναι αθώος και ότι η ερωμένη του τα έστησε όλα αυτά προκειμένου να πάρει από τον ναό έναν θησαυρό 3,4 εκατομμυρίων ρουπιών, περίπου 35.000 ευρώ.

The alleged suspects from left to right; Mahadeva, 52, referred to by Indian press as a 'seer'; Ambika, 35, his mistress; Madesha, 46, her husband; and Doddaiah, 35, a retired priest

Στην αστυνομία κατέθεσε ακόμα ένας αγρότης ο οποίος υποστήριξε ότι 8 μέρες πριν το περιστατικό, ο ιερέας του ζήτησε να του παραδώσει 8 μπουκάλια αρσενικό και ζιζανιοκτόνο.

Ένας από τους ανθρώπους που έφαγαν το δηλητηριασμένο φαγητό και δεν πέθανε, δήλωσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται: «Μας έδωσαν ρύζι το οποίο μύριζε παράξενα. Όταν ρωτήσαμε γιατί μυρίζει έτσι μας απάντησαν πως είναι τα φύλλα με τα οποία τη μαγείρεψαν που έδωσαν αυτή τη μυρωδιά».

Πηγή: mixanitouxronou.gr