Σκληρές εικόνες: Αστυνομικοί απεγκλωβίζουν τελευταία στιγμή οδηγό από φλεγόμενο όχημα (vid)

Gazzetta team
Σκληρές εικόνες: Αστυνομικοί απεγκλωβίζουν τελευταία στιγμή οδηγό από φλεγόμενο όχημα (vid)
Τα πλάνα από τον απεγκλωβισμό ενός οδηγού από το φλεγόμενο όχημά του κόβουν την ανάσα, με τις ηρωικές προσπάθειες δύο αστυνομικών να στέφονται από επιτυχία. Σκληρές εικόνες.

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που καταγράφηκαν από την body camera ενός αστυνομικού σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της αγωνιώδους προσπάθειάς του να βγάλει ένα οδηγό από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο αστυνομικός να σταματάει το περιπολικό του αρκετά μέτρα από ένα όχημα που έχει τυλιχτεί στις φλόγες έπειτα από τροχαίο ατύχημα, με τον οδηγό να αδυνατεί να βγει μόνος του από το εσωτερικό, αντιμετωπίζοντας σοβαρό κίνδυνο να βρει τραγικό θάνατο.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Για καλή τους, όμως, τύχη, η επιμονή και το θάρρος του άντρα της τοπικής αστυνομίας στάθηκαν σωτήρια για την ζωή τους, καθώς ο αστυνομικός με τη συνδρομή ενός συναδέλφου του, καταφέρνει να τον τραβήξει από το αυτοκίνητο, την στιγμή που οι φλόγες ήδη είχαν αρχίσει να τυλίγουν τον άτυχο άντρα.

Στο βίντεο ακούγονται οι αγωνιώδεις κραυγές του οδηγού, ο οποίος αφού απεγκλωβίστηκε διακομίστηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με εγκαύματα σε κρίσιμη κατάσταση.