Τετραπληγικός ξύπνησε μετά από 12 χρόνια σε κώμα (pics)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μπορεί η 75χρονη μητέρα του αν έφτασε στο σημείο να πίνει μόνο νερό για ένα μήνα, αλλά νιώθει μεγάλη ικανοποίηση πλέον.
Άλλοι στην θέση της θα είχαν εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια... Εκείνη όμως όχι. Στάθηκε με πολλές προσωπικές θυσίες στο πλευρό του γιου της και τώρα, βλέπει τους κόπους της να πιάνουν τόπο.
Η εισαγωγή αυτή γίνεται για μία μητέρα στην Κίνα, η οποία επί 12 χρόνια φρόντισε τον τετραπληγικό παιδί της, το οποίο είχε πέσει σε κώμα μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε.
Γιατί; Πολύ απλά ο Wang Shuba μετά από τόσο χρόνια συνήλθε από το κώμα και πλέον δείχνει σημάδια αντίδρασης. Δεν μπορεί να κουνηθεί ακόμα ή να μιλήσει, αλλά αντιδρά χαμογελώντας στις κινήσεις της μητέρας της, κάνοντας την να αισιοδοξεί για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στο μέλλον.

«Είμαι υπερβολικά χαρούμενη. Ελπίζω να επανέλθει πλήρως και να μπορέσει να φωνάξει μαμα ξανά. Ποτέ δεν θα τον εγκαταλείψω», είπε η Wei Mingying, η οποία έχασε 20 κιλά, προσπαθώντας να κάνει οικονομίες, προκειμένου να έχει χρήματα για τα φάρμακα του γιου της: «Υπήρχε καιρός που δεν έτρωγα για ένα μήνα. Το στόμα μου είχε ξεραθεί, έπινα μόνο νερό».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ευρωπαϊκή χώρα καθιέρωσε τετραήμερη εργασία το 2019: Μετά από έξι χρόνια, το αποτέλεσμα είναι το όνειρο της Gen Ζ
- Το μικρότερο κατοικημένο νησί της Ισπανίας επαναστατεί και ξεκινά διαδικασία αποχώρησης: Αυτοδιαχείριση λόγω τουρισμού
- Ινδία: Σκότωσε τρεις φίλους του στα γενέθλιά του επειδή του έριξαν τούρτα στο πρόσωπο