H στιγμή που ένας ήρωας πιάνει ένα παιδάκι που έπεφτε από τον 10ο όροφο (vid)

Gazzetta team
H στιγμή που ένας ήρωας πιάνει ένα παιδάκι που έπεφτε από τον 10ο όροφο (vid)
O 28χρονος άκουσε ξαφνικά φωνές, έτρεξε στο παράθυρο και κατάφερε να πιάσει τον μικρό που έπεφτε από πολύ μεγάλο ύψος.

Μπορεί να μην κινδύνευσε η ζωή του, όμως το ήρωας είναι το μοναδικό που μπορεί να πει κάποιος για τον Αρτέμ Κάρεφ, ο οποίος έσωσε, στις αρχές της εβδομάδας, έναν πιτσιρικά από βέβαιο θάνατο.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ο 28χρονος βρισκόταν σπίτι του, όταν ξαφνικά άρχισε να ακούει φωνές και βγήκε στο παράθυρο να δει τι συμβαίνει. Τότε αντίκρισε στον ακριβώς από πάνω όροφο, τον 10ο, να κρέμεται ένα παιδάκι το οποίο είχε σκαρφαλώσει στο παράθυρο εκμεταλλευόμενο το γεγονός οτι έλειπε η μητέρα του.

Ο μικρός δεν άντεξε πολύ και μετά από 15 δευτερόλεπτα έπεσε, όμως για καλή του τύχη, ο Κάρεφ αποδείχθηκε οτι έχει εξαιρετικά αντανακλαστικά, καθώς κατάφερε να τον πιάσει και να τον βάλει στο σπίτι του.

«Ήταν πολύ ήρεμος, δεν έκλαιγε. Ήταν λες και πέρασε απλά μία βόλτα για να μου πει ένα γεια. Ελπίζω την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσει την πόρτα», είπε ο... ήρωας του Καζακστάν.

Μάλιστα τιμήθηκε ως πρότυπο από τον Δήμο της Αστάνα, ενώ του δόθηκαν και περίπου 1100 ευρώ για την πράξη του, τα οποία όμως είπε οτι θα τα δώσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.