Σωματοφύλακας του Πούτιν σκότωσε την σύντροφό του πετώντας την από το μπαλκόνι (pics & vid)

Gazzetta team
Σωματοφύλακας του Πούτιν σκότωσε την σύντροφό του πετώντας την από το μπαλκόνι (pics & vid)
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Καζάν στην νότια Ρωσία, από την είδηση της ειδεχθούς δολοφονίας μίας 21χρονης φοιτήτριας από τον σύντροφό της, ο οποίος είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της προσωπικής φρουράς του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν.

Η Ελνάρα Καρακχάνοβα βρέθηκε νεκρή το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου κάτω από την πολυκατοικία που διέμενε ο 28χρονος Μαράτ Σακάποφ, μέλος των ειδικών δυνάμεων της ρωσικής αστυνομίας και σωματοφύλακας του Πούτιν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το άψυχο σώμα της φοιτήτριας, ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα της πτώσης της από τον 6ο όροφο του κτιρίου, ενώ έφερε βαριά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα, συνέπεια του ξυλοδαρμού της από τον Σακάποφ πριν την πετάξει από το μπαλκόνι.

Ο δράστης υποστήριξε πως ο θάνατός της ήταν ατύχημα, όμως οι δικαιολογίες του δεν έπεισαν τις αρχές, που τον συνέλαβαν αποδίδοντάς του βαρύτατες κατηγορίες, ενώ κατά τη σύλληψή του αποκαλύφθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Μάλιστα, ο 28χρονος αστυνομικός έχει βεβαρημένο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις, καθώς η πρώην σύζυγός του είχε προβεί σε καταγγελίες για ξυλοδαρμό πριν από μερικά χρόνια.

Ο Σακάποφ οδηγήθηκε σε τοπικό δικαστήριο για να απολογηθεί, ενώ στον ίδιο χώρο, οι συντετριμμένοι συγγενείς της άτυχης κοπέλας ζητούσαν την παραδειγματική του τιμωρία.