Τα πιο άσχημα παπούτσια του κόσμου κλείνουν τα εργοστάσιά τους (pics)

Gazzetta team
Τα πιο άσχημα παπούτσια του κόσμου κλείνουν τα εργοστάσιά τους (pics)
Φυσικά δεν μιλάμε για κάποια άλλα από τα Crocs, με την εταιρία να ανακοίνωσε ότι κλείνει τα τελευταία δύο εργοστάσιά της σε Μεξικό και Ιταλία.

Όσοι τα έχουν φορέσει μιλάνε για τα πιο άνετα παπούτσια που έχουν βάλει ποτέ, ενώ υπόλοιπο τα θεωρούν ως τα πιο άσχημα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Τα Crocs είτε θα έχουν φανατικούς υποστηρικτές, είτε ορκισμένους εχθρούς, καθώς μπορεί να κρατάνε δροσερά το καλοκαίρι τα πόδια των μικρών, όμως από την άλλη η εικόνα του να τα φοράει ένας μεγάλος (με κάλτσα ή χωρίς), όπως και να το κάνουμε είναι… αντιτουριστική.

Παίξε νόμιμα στο καζίνο της Sportingbet.gr! Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στα φρουτάκια. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η συγκεκριμένη εταιρία λοιπόν, την Πέμπτη γνωστοποίησε την απόφασή της να κλείσει τα δύο τελευταία εργοστάσια της, προκαλώντας έναν διαδικτυακό εμφύλιο.

Από τη μία οι πολέμιοι πανηγύριζαν θεωρώντας ότι σιγά σιγά θα εξαλειφθεί οι ύπαρξή τους και από την άλλη οι λάτρεις ανησυχούσαν για το τι θα κάνουν από εδώ και πέρα.

Την απάντηση έδωσε η ίδια η Crocs, απαντώντας σε ένα μήνυμα στο Twitter, καθησυχάζοντας όσους αγοράζοντας τα παπούτσια τους: «Δεν πάμε πουθενά».

Πως θα γίνει αυτό από τη στιγμή που θα κλείσουν και τα τελευταία εργοστάσιά της;

Την δουλειά αυτή θα την αναλάβει μία άλλη εταιρία, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται το τελευταίο διάστημα για να αυξηθούν τα κέρδη της.